El Juvenil venç i convenç

Victòria important i reconfortant del Juvenil, que va vèncer amb sobrietat el Guissona, equip situat en la zona alta de la taula. Els de Richard Imbernón venien de caure per la mínima en la visita la setmana passada del segon classificat, el Mollerussa, en un partit força complet però sense sort en el resultat final, i es van treure l'espina amb una actuació excel·lent.

I és que tot i el perill en atac dels de la Segarra, els tricolors van ser majoritàriament dominadors del partit, que es va acabar resolent en una gran segona meitat. I això que tot just en el minut 2 del primer temps, l'Andorra es va avançar per mitjà de Thiago. A partir d'aquí, els del Principat es van fer amb el control de la pilota, si bé és cert que els visitants feien mal al contracop i es mostraven immensament perillosos cada vegada que creuaven el mig del camp. Tant és així, que passada la mitja hora de joc, el Guissona va aconseguir tornar les taules en el marcador (37'). Tot i l'empat, l'Andorra va reaccionar prou bé, i encara abans del descans va veure com li anul·laven un gol per fora de joc.

A la represa, el Juvenil va moure la banqueta per intentar frenar el perill del Guissona en les transicions i els canvis van sorgir efecte. Els tricolors van seguir dominant, però patien menys quan perdien la pilota i això va fer que el joc s'anés decantant cada vegada més cap a la porteria visitant. Així, al 54', Gino va anotar el 2-1 que, aquest cop sí, va pujar al marcador, i un quart d'hora més tard, en un ràpid contraatac, Thiago va fer el 3-1 que va acabar de trencar el matx.

I és que el gol va deixar tocat de mort el Guissona, que es va veure incapaç de reaccionar i això ho va aprofitar l'Andorra per dominar a plaer i acabar de sentenciar en el darrer minut del temps reglamentari, amb una centrada-xut d'Èric Palau que es va anar enverinant fins convertir-se en el 4-1 definitiu.