El Juvenil trenca la mala ratxa amb un gran triomf

El Juvenil de l'Andorra va posar fi a la ratxa de quatre partits sense aconseguir la victòria amb un triomf treballat en la visita del FIF Lleida, quart classificat de la lliga. Els de Richard Imbernón, que ja la darrera jornada van deixar una bona imatge contra l'Enfaf, van fer un duel molt seriós i van acabar enduent-se els tres punts.

Des de l'inici, els tricolors es van fer amb el control del partit, davant un conjunt lleidatà que esperava ben plantat al seu propi camp per fer mal al contracop. I cadascú amb les seves armes, tots dos equips van gaudir d'opcions per obrir la llauna: Matías va tenir dues ocasions claríssimes davant el porter, però la primera va sortir fora i la segona la va salvar el sentinella visitant, mentre que per la seva banda, el FIF Lleida va tenir la seva oportunitat en una ràpida transició que no va acabar en gol gràcies a una gran intervenció d'Arnau Maench. La falta de gols del primer temps, ben aviat va quedar arreglada a la represa quan Rodrigo va anotar l'1-0 just al primer minut del segon temps. Però l'alegria va durar ben poc en el quadre tricolor, ja que els visitants van trobar l'empat cinc minuts després.

Tot tornava a estar com a l'inici, però el Juvenil va seguir buscant el gol que li donés un triomf llargament buscat. Primer, Nico Pauls va tenir una bona opció per trencar la igualada, però finalment el gol va arribar al minut 70, en una genialitat de Gino: des de gairebé el mig del camp, el jugador tricolor va sorprendre el porter visitant amb un gran xut. A partir d'aquí, els del Segrià van fer un pas endavant, però l'Andorra va resistir bé i, fins i tot, va estar a punt de sentenciar per mitjà de Tiago.