El Juvenil guanya amb solvència

Victòria plàcida del Juvenil de l'Andorra, que demostra el gran moment que està vivint l'equip en les darreres setmanes. I és que després de superar l'intractable líder, el Balaguer, els de Richard Imbernón van tornar a repetir triomf davant un equip de la zona mitjana de la taula. Tres punts més que permeten al conjunt tricolor seguir escalant posicions en la classificació.

L'Andorra va tenir el domini del joc durant gairebé els 90 minuts i això no va ser una excepció en els primers compassos. Els tricolors van sortir decidits a anar a pel partit i en la primera mitja hora de joc van gaudir de dues ocasions força clares per obrir la llauna. Però l'1-0 no va arribar fins al minut 30, quan després d'una bona recuperació al mig del camp, Gino va rebre una passada a l'espai i va definir davant el porter amb un xut creuat.

El gol no va fer canviar la dinàmica del duel i, just abans del descans, l'Andorra encara va ampliar l'avantatge en una centrada d'Hugo Ferreira que va transformar, amb un bon cop de cap Thiago en el 2-0. A la represa, l'Atlètic Segre va sortir disposat a entrar en el partit i va gaudir dels seus millors minuts de joc. Així, després de buscar-ho en un bon inici de segon temps, els visitants van aconseguir retallar distàncies al minut 58. Però per sort per al conjunt tricolor, l'intent de reacció lleidatà va quedar ben aviat ofegat pel gol d'Hugo, que va tornar a restablir l'avantatge de dos gols en el marcador.

Amb el 3-1, l'Andorra va aconseguir tornar a capgirar la dinàmica del partit i a partir d'aquí el duel ja va ser un monòleg tricolor. Fins que en els darrers deu minuts, el Juvenil va completar la golejada amb dos gols de penal de Gino i un golàs d'Èric Palau, amb un xut que va entrar per tot l'escaire.