El Huesca supera l'Andorra en el penúltim amistós

L’Andorra no ha pogut encadenar la seva tercera victòria consecutiva aquesta pretemporada després de caure contra el Huesca en un partit disputat a la ciutat esportiva dels aragonesos. Els tricolors han tingut trams de domini però s’han vist superats per la verticalitat del conjunt blaugrana en els metres finals.

El conjunt d’Eder Sarabia no ha aconseguit agafar-li el ritme al partit en el primer tram d’un duel en el qual el Huesca es trobava còmode robant i fent mal en ràpides transicions. Així ha arribat el primer ensurt en un cop de cap desviat de Pablo Tomeo després d’una centrada des de l’esquerra i, tot just després, Dani Escriche no ha perdonat en una jugada pràcticament igual (6’).

El gol li ha fet mal al conjunt del Principat, molt incòmode en els primers minuts. No aconseguia superar la primera pressió local i patia quan havia de córrer enrere. Al 18’, Alti ho ha provat amb un xut alt sense perill, però a partir d’aquí el guió ha començat a canviar. Els aragonesos seguien amenaçant quan s’apropaven a l’àrea, però l’Andorra ha començat a dominar amb la pilota. I al 20’, després d’una bona maniobra de Riverola, Andrés ha salvat el xut del migcampista però David Martín, atent al rebuig, no ha perdonat.

Amb l’1-1 el partit s’ha igualat i fins al descans tots dos equips han gaudit d’ocasions per trencar l’empat. Les més clares, un xut de Kanté que ha salvat Nico amb una gran estirada (38’) i, dos minuts després, un remat de Manu Nieto amb la punta de la bota que ha topat amb el pal.

A la represa el duel ha seguit força equilibrat, tot i que bastant més ensopit. De fet, la primera rematada a porteria no ha arribat fins al 56’ amb un xut d’Iván Gil, mentre que el primer tir local ha estat deu minuts després, en un potentíssim xut de falta de Timor que ha salvat Nico i ha acabat al pal. Però a partir d’aquí, tot se li ha complicat a l’Andorra en un obrir i tancar els ulls. En el conseqüent córner, Florian s’ha avançat a la defensa per fer el 2-1 (68’). I just després de la pausa d’hidratació ha arribat el tercer gol local quan Joaquín ha aprofitat un xut al pal de Dani Escriche, que havia fet una gran maniobra, per sentenciar el partit.