Skip to main content
CA
Primer Equip

El gol, cosa de tots

La golejada de la darrera jornada contra el Linense, a banda de demostrar el bon moment que viu l'equip, va palesar una setmana més que a l'Andorra la producció golejadora és una feina d'allò més coral. En total, en aquestes primeres 15 jornades de lliga, fins a 13 jugadors han vist porteria.

Carlos Martínez, amb cinc dianes –en podria portar dues més de no ser pels gols legals que li han anul·lat–, és el màxim golejador del conjunt tricolor, seguit de Marc Fernández, que n'ha marcat quatre –comptant el que va anotar en la copa al camp del Náxara–. A partir d'aquí, la llista de golejadors que els segueixen és extensa: Héctor Hevel (3), Riverola, Iván Gil i Rubén Enri (2) i Vilanova, Molina, Dani Morer, Zourdine, Manu Nieto, Rubén Bover i Eudald. Així, doncs, més de la meitat dels 25 jugadors que han tingut minuts aquest curs –comptant també els porters i els juvenils Cañete i Pau– han pogut ja celebrar un gol.

En l'apartat d'assistències, el conjunt tricolor també presenta una tendència similar: molts futbolistes han estat capaços de donar l'última passada, un fet que va estretament relacionat amb l'estil de joc que proposen els d'Eder Sarabia. Fins a onze jugadors han assistit a un company en el que portem de temporada: Carlos Martínez (4), Héctor Hevel (3), Martí Vilà (2), Marc Aguado, Rubén Enri, Marc Fernández, Molina, Manu Nieto, Zourdine, Rubén Bover i Eudald.

#SomTricolors