CA
Base

El Filial venç amb contundència

Victòria de prestigi de l’Andorra B que va vèncer amb solvència en la visita de l’Olímpic Artesa de Segre. Després de mesos de patiment, al Filial li va sortir, per fi, un partit rodó i va acabar vencent per un contundent 6-1 gràcies a quatre gols a la segona meitat.

Els tricolors ja van deixar clar quines eren les seves intencions i en els primers cinc minuts ja van gaudir de tres oportunitats clares per obrir la llauna. Adam, en dues ocasions, i Marc, amb un cop de cap que va sortir fregant el pal, van estar a prop del gol. El duel feia baixada cap a la porteria visitant i, tot seguit, Tiago se’n va anar de tres defensors però el seu xut va marxar molt a prop del pal. I al minut 18, una altra gran jugada per la banda dreta la va tornar a rematar Tiago, que aquest cop va topar amb el porter visitant.

Fins que finalment va arribar l’1-0. Marc Aranyó es va avançar a la defensa i el porter per obrir la llauna amb una bona rematada de cap. A partir d’aquí, l’Andorra B va agafar encara més confiança i abans del descans va doblar l’avantatge per mitjà de Tiago, que va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa aprofitant el rebuig del porter després d’un altre xut seu (41’).

A la represa, el partit va seguir pel mateix camí i Marc, Tiago i Adam van tenir opcions de deixar el duel gairebé sentenciat, però en una acció aïllada, els visitants van retallar distàncies. Per un moment, al Filial se li van aparèixer els fantasmes dels últims partits, on crea moltes ocasions però se li acaba escapant el triomf... per sort, cinc minuts després del gol visitant, Tiago se’n va anar de dos rivals i, amb l’interior del peu, va col·locar el seu xut a prop del pal per tornar l’avantatge de dos gols al marcador.

A partir d’aquí, ja tot va fer baixada per al Filial. Miki, amb un gran xut des de fora l’àrea, va anotar el quart i, en els darrers cinc minuts, Víctor va tancar la golejada amb dues dianes més: la primera en un xut llunyà i el 6-1 definitiu en un llançament de falta directa.