CA
Base

El Filial trenca la mala ratxa

Tot i no aconseguir la victòria, l'Andorra B va trencar la ratxa de tres derrotes consecutives després d'empatar contra el Vallfogona de Balaguer en un partit amb un inici molt mogut però que va acabar amb repartiment de punts. El conjunt tricolor, això sí, va merèixer millor sort perquè va gaudir gairebé totes les ocasions que es van veure al llarg dels 90 minuts.

El Filial va començar amb bon peu i amb intenció d'anar a pel partit i, als 50 segons, va tenir la primera oportunitat clara d'obrir la llauna després d'una bona internada de Tiago que va acabar topant amb el porter. Als pocs minuts, altre cop Tiago va tenir l'1-0 després d'una bona jugada de Jose Peris, però no va tornar a encertar en la rematada final. I després de perdonar dues vegades, l'Andorra va veure com el conjunt visitant encertava en la primera que tenia: al minut 14, després del rebuig a la barrera d'un xut de falta, el Vallfogona va obrir el marcador.

A partir d'aquí, l'Andorra es va fer un fart d'atacar el bloc baix visitant, que es va passar la resta del partit esperant al seu propi camp. Ja a la segona part, al minut 50, Miki va aprofitar una bona passada a l'espai per encarar el porter i definir amb un xut ajustat al pal per fer l'1-1. Tot i l'empat, els tricolors van seguir buscant un altre gol i, minuts més tard, en una bona acció col·lectiva, Marc va xutar al pal. A partir d'aquí, van arribar els millors minuts del Filial, que ho va intentar de totes les maneres. El col·legiat no en va voler saber res de dues caigudes dins l'àrea, mentre que Noham va xutar al cos del porter després d'una gran passada de Peris.