El Filial trenca la mala ratxa

Victòria més que necessària la que va aconseguir l'Andorra B aquest darrer cap de setmana després de superar amb sobrietat el Ponts en un partit que va tenir una mica de tot. Els d'Àlex Rodríguez, que arrosseguen diversos jugadors lesionats en les darreres setmanes, venien de sumar només un punt en els darrers sis partits, però davant els de la Noguera es van imposar als seus fantasmes i van tenir l'encert que els hi havia mancat en jornades anteriors.

Tot i la mala ratxa de resultats, l'equip tricolor no va sortir pressionat i durant el primer quart d'hora de joc va gaudir ja de dues ocasions molt clares per obrir la llauna. La primera va arribar al minut 3, quan Tiago va fer una gran jugada personal per la banda esquerra però el seu xut, des de dins l'àrea, el va rebutja el porter visitant. I dos minuts després, va ser Marc qui va rematar a les mans del sentinella rival una bona centrada de Víctor.

Passat aquests primers minuts de domini local, el Ponts va fer un pas endavant i durant deu minuts va fer-se amb el control i va collar de valent. L'Andorra, però, va resistir bé i va saber posar fi al domini visitant amb un xut al pal de Marc. L'ocasió va tornar a fer decantar el duel i en els darrers minuts abans del descans van ser els tricolors qui més van buscar el gol... fins que el van trobar. En un servei de cantonada, la pilota li va quedar morta a Peris que, des de la frontal de l'àrea, no va dubtar i va engaltar una canonada al fons de la xarxa (40').

A la represa, els tricolors van seguir tenint la pilota amb intenció de buscar la porteria rival, però en una acció aïllada, una passada llarga a l'esquena de la defensa la va aprofitar el visitant Ihor per tornar la igualtat en el marcador (56'). El gol hauria pogut fer molt mal a un equip que venia tocat després de les últimes ensopegades, però els d'Àlex Rodríguez van reaccionar bé i tot just quatre minuts després, Tiago se'n va anar de tres rivals i amb un xut creuat va tornar a situar l'Andorra B per davant en el marcador.

Conscient que no es podia aturar aquí, el Filial va seguir buscant el gol, però tot es va complicar al minut 71 quan Noham va veure la vermella directa. Amb deu, als tricolors no els hi va quedar més remei que fer un pas enrere, posar-se la granota de treball i defensar amb ungles i dents l'avantatge mínim. I així va ser: l'equip no va patir gaire i, en l'afegit, Peris va culminar una ràpida transició amb el 3-1 de la tranquil·litat.