El Filial torna al camí del triomf

L'Andorra B va tornar a sumar els tres punts en un partit molt disputat contra el Coll de Nargó que no es va resoldre fins al temps afegit amb el gol de la sentència de Noham. Fins aleshores, el duel havia estat igualadíssim, amb un conjunt tricolor que va saber jugar molt bé les seves armes, ben plantat sobre el terreny de joc i aprofitant una de les poques ocasions que van haver-hi per posar-se per davant en el marcador.

El Filial va sortir molt intens al matx, però va ser el conjunt visitant qui va portar el pes del partit en els primers minuts. El duel, però, es jugava majoritàriament al mig del camp, sense que cap dels dos equips s'apropés amb perill a l'àrea rival. Amb el pas dels minuts, l'Andorra va guanyar seguretat i en el darrer tram del primer temps va ser superior al seu rival gaudint d'alguna arribada perillosa gràcies a la velocitat dels seus extrems. En la més clara, Luke va rematar lleugerament desviat una bona centrada des de la banda dreta.

Els tricolors havien marxat millor al descans, però a la represa tot es va igualar de nou. El partit es va convertir en una batalla constant al mig del camp, sense que cap dels dos equips aconseguís encadenar cinc passades seguides i fer-se amb el domini. I així es va arribar fins al minut 70 quan l'Andorra va trencar el partit amb un 1-0 que seria clau. El davanter Luke es va anticipar al porter després d'una centrada llunyana i amb el gol tot va canviar.

El Coll de Nargó va fer un pas endavant buscant l'empat i amb una arribada i un parell de córners van posar la por al cos als tricolors. Tot i això, els de Luis de Jesús van saber aguantar bé i, ja en l'afegit, Noham va culminar un contracop per sentenciar.