El Filial torna al camí del triomf

Després de la derrota de la setmana passada al camp del Ponts, l'Andorra B va tornar al camí del triomf en superar la Vilanovenca en un partit que hauria pogut acabar amb un resultat molt més contundent. Al final, els visitants van retallar distàncies, si bé és cert que els tricolors no van patir en cap moment pel triomf.

Amb la lliçó apresa del darrer partit, el Filial va sortir a per totes des del xiulet inicial i en els primers deu minuts va gaudir de tres ocasions claríssimes per obrir la llauna. Ja al minut 2, Tiago va estavellar una pilota al pal en un bon xut amb la cama esquerra, uns minuts més tard, Lacour va xutar desviat quan ja es cantava el gol i, poc després, va ser altre cop Tiago, a centrada d'Iker, qui va fregar el gol amb una rematada lleugerament desviada. Finalment, de tant intentar-ho, l'Andorra B va trobar el gol a la sortida d'un córner servit per Jose que va transformar Lacour després d'aprofitar un mal rebuig de la defensa.

L'1-0 no va fer canviar el guió del partit i els nois d'Àlex Rodríguez ho van seguir intentant. Lacour hauria pogut anotar el seu doblet, però va topar amb el travesser quan ja s'havia regatejat al porter, però el segon gol va arribar finalment amb un impecable xut de falta de Peris que va deixar sense resposta el sentinella visitant.

Tot i l'avantatge en el marcador, les ocasions van seguir únicament en la mateixa direcció, amb un conjunt tricolor que va intentar de totes les maneres possibles deixar el partit vist per a sentència abans del descans. I a la represa, ja al minut 2, Ivan va tornar a topar amb el travesser. I encara ho va provar el Filial amb un bon grapat d'ocasions més que, per falta de punteria o per encert de la defensa i el porter visitants, no van acabar en gol.

I tot i intentar-ho de totes les maneres possibles, l'Andorra B encara va haver de veure com la Vilanovenca retallava distàncies en el temps afegit, per sort, sense temps per a res més.