Skip to main content
CA
Base

El Filial torna a guanyar i surt del descens

El Filial sembla que li ha agafat el to a la temporada i contra la Pobla de Segur va encadenar la segona victòria seguida. Un triomf que fa que els tricolors superin a la taula els pallaresos i surtin de la zona de descens.

I això que el partit va començar amb el gol de la Pobla ben aviat, tot just al minut 6 amb un xut enverinat al qual Gelako no hi va poder fer res. Tot i això, els tricolors no van perdre la cara al duel i es van saber adaptar bé a un terreny de joc de dimensions molt més reduïdes que el de la Borda Mateu. Així, el Filial va aconseguir reduir el perill local tot just a alguna acció a pilota aturada, mentre que l'equip intentava fer mal a través de passades llargues sobre Fran, que es va fer un fart de guanyar duels, i arribades de Miki del Castillo. L'ocasió més clara, però, va ser una gran jugada de combinació que va acabar amb una passada enrere de Marc que no va trobar rematador.

Tot i els esforços tricolors, el duel semblava que marxava al descans amb avantatge local per la mínima, però al minut 42, en una jugada afortunada i després d'un parell de rematades, la pilota va rebotar en un defensor de la Pobla i va acabar al fons de la xarxa. Un gol psicològic just abans de la mitja part que va donar moltes ales a l'Andorra B de cara al segon temps.

A la represa, els de Luis de Jesús es van mostrar molt sòlids i segurs, i tot i que d'ocasions no se'n van veure gaires, el gol tricolor semblava molt més a prop que no pas el local. I aquest finalment va arribar al minut 78, quan Noham va recollir una pilota morta a la frontal de l'àrea per engaltar una canonada seca que va deixar sense cap resposta el porter rival. A partir d'aquí, el Filial es va fer un fart d'escopir pilotes per lligar un triomf vital que els allunya de la zona de descens.

#SomTricolors