El Filial tanca el curs amb un triomf brillant

L'Andorra B va posar la cirereta a un final de temporada espectacular amb una gran victòria a casa contra La Fuliola. Els d'Àlex Rodríguez, que es van avançar en el primer temps, van ser immensament superiors al seu rival i van sentenciar el duel en una gran segona meitat amb tres dianes més obra de Fran, Hugo i Adam.

El Filial va tenir el domini de la pilota des del xiulet inicial i els visitants es van haver de limitar a córrer darrere la pilota i esperar la seva oportunitat al contracop. Però els tricolors, millor posicionats sobre el terreny de joc, van saber controlar bé el seu rival i, a base d'insistir, finalment van trobar el premi del gol a l'equador del primer temps: Tiago se'n va anar de tothom qui li va sortir al pas i va definir amb l'exterior de la cama dreta davant la sortida del porter.

L'Andorra va seguir amb la mateixa tònica, però no va ser fins després del descans que va poder sentenciar el partit. Ho va fer per la via ràpida, ja que al minut 56, Fran va rematar a boca de canó una bona centrada d'Adam... i cinc minuts després, Hugo va fer la sentència amb un potent xut des de la frontal. I encara abans del minut 70, Adam es va avançar al porter per rematar al fons de la xarxa una centrada lateral i anotar el 4-0 definitiu.

Amb aquest triomf, el Filial tanca el curs en setena posició (51 punts) després d'un final de lliga espectacular. I és que en la segona volta, l'equip només ha perdut tres partits, arribant a encadenar una ratxa d'onze jornades sense conèixer la derrota.