El Filial suma una setmana més sense perdre

El Filial acabarà l'any en el seu millor moment de la temporada i al camp del Tornabous va sumar la vuitena jornada consecutiva sense perdre. Després d'un gran inici, l'Andorra B es va avançar en el marcador, però els locals van empatar ràpidament i van dominar fins al descans. Els tricolors van saber patir i, a la represa, van sortir millor i van gaudir d'un parell d'ocasions clares per endur-se els tres punts.

Els d'Àlex Rodríguez van entrar amb molt bon to al partit i just al minut 2 Tiago ja va gaudir d'una ocasió claríssima després d'una passada de la mort d'Adam, però l'atacant tricolor va enviar la rematada al cos del porter. L'ocasió va ser un anunci del que estava per venir perquè tot just uns minuts després Bazan va aprofitar la pilota morta després d'un llançament de falta de Peris per obrir la llauna. Després d'aquest inici efervescent dels tricolors, els locals, molt més acostumats a les condicions del terreny de joc, van fer un pas endavant i van començar a collar de valent. I al minut 15, en una altra segona jugada després d'una acció d'estratègia, el Tornabous va fer l'empat.

Amb la igualtat de nou en el marcador, els locals, molt més pràctics, van seguir més còmodes i el porter Gelako va ser decisius amb dues intervencions per mantenir l'1-1 abans del descans. A la mitja part, l'Andorra va fer un parell d'ajustaments i a la represa va sortir amb una altra cara. Així, als deu minuts del segon temps, Tiago va guanyar l'esquena a la defensa local però, en l'u contra u davant el porter, no va estar encertat en la rematada final. Cinc minuts després, va replicar el Tornabous però Gelako va tornar a fer una intervenció de mèrit, però la última ocasió clara va tornar a ser tricolor després d'una jugada entre Fran i Hugo que va acabar amb un xut fregant el pal de Marc.