CA
Base

El Filial suma una nova jornada sense perdre

Quarta jornada consecutiva de l'Andorra B sense perdre i segon empat a 1 a domicili en els dos darrers desplaçaments. Els tricolors es van refer del gol inicial local i, al segon temps, van gaudir d'alguna oportunitat clara per endur-se els tres punts. En general, però, el duel va ser igualat i sense gaires ocasions a cap de les dues àrees.

El Bellpuig va entrar molt millor al partit i durant els primers deu minuts va posar en moltes dificultats l conjunt d'Àlex Rodríguez, que va veure com just al minut 8 el partit se li començava a complicar amb l'1-0. Després d'aquest primer tram de patiment, el Filial va aconseguir assentar-se sobre el terreny de joc i aviat va trobar l'empat en un canvi d'orientació d'Ilde que va permetre Peris marcar d'un xut creuat (15'). El gol va donar tranquil·litat als tricolors i l'equip va fer-se amb el control de la pilota, traslladant el joc a camp contrari.

D'ocasions clares, però, ben poques. De fet, no va ser fins després del descans que l'Andorra va tornar a gaudir d'una bona oportunitat per capgirar el marcador. Marc Aranyó, el més actiu de l'atac tricolor en aquest segon temps, va topar en dues ocasions amb el porter local. I al minut 80 va arribar l'ocasió més clara: després d'una bona jugada per la banda, Marc va servir la passada de la mort a Miki, que no va arribar per un pel. Qui si va tocar la pilota va ser un defensa rival, però aquesta va anar directe al pal.