El Filial suma el primer punt

El Filial va sumar el primer punt de la temporada en un partit vibrant contra el Tremp. Els tricolors ho van intentar fins al final en un duel que va tenir una mica de tot, però al final es van haver de conformar amb l'empat. Un resultat que ha de rellançar l'equip després d'un inici de temporada dubitatiu .

L'Andorra B va sortir amb bon to al primer temps, amb les idees clares i amb valentia, pressionant a dalt la sortida de pilota visitant. I just abans del primer quart d'hora de joc, Lacour va interceptar una passada en zona perillosa i va obrir el marcador amb una bona definició. Tot i el gol, els tricolors no van fer un pas enrere i van seguir buscant la porteria rival. El conjunt entrenat per Figo es trobava còmode entrant per les bandes i Josep i Tiago, els més actius, ho van provar en un parell d'ocasions amb xuts que no van trobar porteria.

Lacour també en va tenir una per fer el segon, però entremig, el Tremp va empatar en un ràpid contracop. Abans del descans, potser amb un joc més vertical i una mica més precipitat, l'Andorra ho va seguir intentant i va tenir la seva millor ocasió en un llançament de falta directe de Dela que va salvar el porter amb una aturada espectacular.

A la represa, el guió del partit va seguir similar, però els trempolins es van trobar amb l'1-2 en un penal innocent al minut 52. Tot i la patacada, l'Andorra no li va perdre la cara al partit i tot just després del gol encaixat, Josep va estar a punt de fer l'empat amb un xut que va topar amb el pal. Finalment, el 2-2, que ja seria definitiu, va arribar en una bona centrada de Marc que va enviar al fons de la xarxa Miki després d'un parell de rebutjos.

Per la seva banda, el Tremp va aprofitar que el partit estava totalment trencat per posar a prova Ángel, que va salvar el seu equip amb tres grans aturades, sobretot una en l'u contra u. Mentre que el tricolor Tavares va tenir la darrera oportunitat per aconseguir el triomf, però no va saber definir dins l'àrea.