El Filial s'ha de conformar amb un empat

Crònica vs Ivars d'Urgell

Empat treballat de l'Andorra B al camp de l'Ivars d'Urgell en un duel marcat per les condicions del terreny de joc. Amb un camp impracticable, el Filial es va veure abocat a practicar un futbol al qual no hi està acostumat i es va haver de conformar amb un punt en un partit que s'hauria pogut decantar cap a qualsevol dels dos costats.

Davant la impossibilitat de donar tres passades seguides, els tricolors es van intentar adaptar amb un joc més directe i de disputa i durant el primer temps van ser superiors al seu rival. Al minut 15, Ivan va recollir una passada llarga de Carlos, però, davant del porter, la seva rematada va sortir per sobre el travesser. Cinc minuts després, Ivan va tornar a rebre una passada a l'esquena de la defensa, va assistir per a Lacour però el seu xut, quan ja es cantava el gol, es va estavellar al cos del porter. Però quan més a prop estava el 0-1, va arribar la patacada local en una jugada polèmica en la qual l'àrbitre va considerar que la pilota havia traspassat la línia de gol abans de l'aturada d'Àngel (41').

Tot i el contratemps, encara abans del descans, Tiago va tenir l'empat en un xut des de la frontal que va sortir fregant el pal. A la represa, l'equip ho va seguir intentant fins que, al 56', en una centrada lateral un defensa va fer caure Tiago dins l'àrea i Ivan no va perdonar des dels onze metres.

Amb l'1-1 el partit es va trencar encara més: l'Andorra B va fer un pas més en la recerca de l'empat, però això va deixar espais a l'Ivars per fer mal al contracop. I en aquesta bogeria, van ser els locals qui més ocasions clares van gaudir per tornar a desnivellar el marcador. El Filial, però, es va salvar i en els últims deu minuts va tornar a recuperar el control i va tancar el seu rival a camp propi. Però tot i intentar-ho i unes possibles mans dins l'àrea en l'afegit, el gol del triomf no va arribar i els d'Àlex Rodríguez es van haver de conformar amb l'empat.