El Filial s'ha de conformar amb l'empat

L'Andorra B va sumar un punt en la seva visita al camp del Pardinyes en un partit ple d'alternatives en el marcador. Els tricolors es van avançar amb el 0-1, però van veure com els locals capgiraven el partit... al final, un gol d'Àlex Rente de penal va salvar un punt pels visitants.

Des de l'inici, el Filial va veure que hauria d'enfrontar un partit molt dur, amb un nivell d'intensitat alt i un rival que esperava a camp propi per mirar d'aprofitar qualsevol error visitant i fer mal a través de pilotes llargues al seu davanter. I en una d'aquestes, al minut 20', el Pardinyes va gaudir d'una ocasió magnífica per obrir la llauna: en l'u contra u davant Julián, però, l'atacant local va creuar massa la pilota.

Passat l'ensurt, l'Andorra B va seguir provant-ho i finalment va trobar l'encert abans de la mitja hora de joc, quan Tozé va aprofitar el rebuig d'un fort xut de Matos per anotar el 0-1. El gol semblava que hauria d'obligar el Pardinyes a obrir-se i que els tricolors ho podrien aprofitar per acabar de fer mal, però la fortuna no li va somriure al conjunt de Josep Linares i en una pèrdua de pilota visitant, els lleidatans van fer l'empat (40').

A la represa, el partit va seguir amb un guió similar al dels primers 45 minuts, però aquesta vegada va ser el Pardinyes el primer en golpejar. En un altre error en la sortida de la pilota, els locals es van avançar al marcador després que Imanol rematés al fons de la xarxa una centrada lateral (67').

Els de la Terra Ferma tenien el partit on volien, però el Filial no es va rendir, va fer un pas endavant i ben aviat va trobar el premi a la seva valentia quan l'àrbitre va xiular penal per unes mans d'un defensa local. Des dels onze metres, Àlex Rente no va fallar i va aconseguir un 2-2 que ja seria definitiu.