El Filial s'estrena amb victòria

Debut a la lliga amb victòria de l'Andorra B, que va superar el Bellcairenc en un partit molt mogut en el segon temps. Els d'Àlex Rodríguez no van fer un bon partit, però tot i això van ser superior al seu rival i van merèixer començar la competició amb els tres punts.

Amb el control del partit i de la possessió des del primer minut, l'Andorra, massa espès amb la pilota als peus i en la circulació es va veure incapaç de supera la bona defensa visitant. I és que el Bellcairenc esperava al seu propi camp buscant fer mal al contracop i els tricolors no van ser capaços de desordenar el bloc rival durant el primer temps. Tot i això, les tres ocasions més clares dels primers 45 minuts van caure del cantó local.

A la represa tot es va animar molt més i, només començar, Lacour va aprofitar un error del porter rival per obrir el marcador. L'alegria, però, va durar ben poc i set minuts després, el Bellcairenc va fer l'empat després d'una acció desafortunada tricolor. En plena bogeria de gols i arribades, Lacour va tornar a avançar el conjunt del Principat a la sortida d'un córner (55') i va ser amb el 2-1 quan l'Andorra va gaudir dels seus millors minuts.

Miki i Dani van poder ampliar l'avantatge, però van perdonar i en un ràpid contracop, els visitants van tornar a fer l'empat al minut 67. Tocava tornar a començar de nou, però els tricolors es van mostrar ambiciosos i a falta de deu minuts, en una bona combinació entre Ilde i Lacour a la frontal, va permetre Tiago anotar el gol del triomf. Una victòria que encara hauria pogut ser més àmplia si un defensa visitant no hagués salvat el 4-2 del mateix Tiago en els últims minuts.