CA
Base

El Filial s'estrena amb victòria

L'Andorra B va començar amb bon peu la nova temporada gràcies a una victòria patida al camp del Balàfia. Els tricolors van començar a remolc per culpa d'un gol local just als 2 minuts de joc i no van aconseguir capgirar el marcador fins a les acaballes, però van sumar tres punts clau que els permeten començar la lliga amb bones sensacions.

Quan cap dels dos equips havia tingut temps d'assentar-se sobre el terreny de joc, un penal absurd a favor dels locals va condicionar la resta del partit. El Balàfia va aprofitar el regal per avançar-se en el marcador i amb 1-0 va optar per fer-se fort a camp propi i resistir els atacs andorrans. El problema pels de Josep Linares és que el Filial es va fer amb el control total de la pilota, però va ser incapaç de crear ocasions clares per inquietar la porteria local. Així van anar passant els minuts fins al descans, sense que el marcador ni les sensacions variessin.

A la represa, l'Andorra B va aconseguir posar una marxa més al partit i van començar a arribar les primeres ocasions. El pas endavant tricolor, però, també va provocar que els locals trobessin més espais al contracop i a punt van estar de sentenciar si no arriba a ser per una gran intervenció del porter Gelako. Tot i l'ensurt, però, el partit tenia millor pinta i la sensació que el Filial podia capgirar el marcador era més evident. Però l'empat no arribava fins que al minut 84, Diogo va aconseguir anotar l'1-1 que va ser l'espurna definitiva. I és que tot just dos minuts de l'empat, Hugo Rodrigues va culminar la remuntada amb l'1-2 definitiu.

En el tram final, ja a la desesperada, el Balàfia va intentar llençar-se a l'atac per intentar tornar a restablir la igualada en el marcador, però els tricolors es van saber defensar bé i els tres punts van marxar cap a Andorra.