Skip to main content
CA
Base

El Filial segueix sumant

El Filial va sumar la tercera jornada consecutiva puntuant després d'aconseguir un empat en la visita al complicat camp de l'Organyà. En un partit de molta disputa i poc control, els de Luis de Jesús van gaudir d'alguna ocasió per endur-se el triomf i també van saber patir i defensar el joc directe local en els moments més crítics.

Tots dos equips van començar a l'expectativa i en els primers minuts es van veure poques arribades a les àrees, amb l'Organyà i l'Andorra més pendents de no prendre riscos que no pas d'atacar. Així, més enllà d'un parell d'accions de Gabi per la banda esquerra i un xut llunyà de Marc, fins a l'equador del primer temps va passar ben poca cosa. Passat el minut 25, els tricolors van augmentar la intensitat i una passada en profunditat de Tozé va deixar sol Josep dins l'àrea, però la seva passada enrere no va trobar rematador.

Per la seva banda, els de l'Alt Urgell intentaven fer mal a través de joc directe i accions a pilota aturada, però l'Andorra es va saber defensar prou bé. Tot i això, els locals van gaudir de la millor ocasió del primer temps just abans del descans amb una rematada al pal. A la represa, l'Organyà va sortir amb una marxa més i, a través de moltes centrades a l'àrea, va començar a crear perill amb més insistència. Defensivament, però, el conjunt tricolor va saber resistir bé i, quan no, va aparèixer Gelako amb un parell de bones intervencions.

Passats els minuts de més patiment, els canvis van refrescar l'atac visitant, que en el darrer tram es va veure capaç de fer un pas endavant. Així, Diogo i Luke van permetre a l'Andorra treure el cap amb un parell d'arribades, mentre que Noham va tenir la millor ocasió per decantar la balança en un ràpid contracop que va aturar el porter local.

#SomTricolors