El Filial segueix mostrant-se fort a casa

Segon partit al Principat i segona victòria de l'Andorra B, que en aquesta ocasió es va imposar al Torà en un partit dominat de principi a fi i resolt gràcies a un doblet d'Ivan Fernández. D'aquesta manera, els d'Àlex Rodríguez es consoliden en la zona alta de la taula i tornen al camí del triomf després de l'ensopegada de la darrera jornada.

La primera part va ser un monòleg del conjunt tricolor que no va parar d'atacar davant un rival que esperava tancat en el seu propi camp l'oportunitat de fer mal al contracop. Però l'Andorra va controlar molt bé les transicions i el duel només es va moure en una sola direcció. Així, en el minut 10, després d'una bona jugada per la banda, Lacour va rebre la pilota al punt de penal, però li va sortir un xut massa centrat. Però aquesta ocasió va ser un avís del que estava a punt d'arribar, ja que al 19', Ivan va rebre la pilota al perfil esquerre i, després d'una bona diagonal, va definir amb un xut ajustat al pal.

Després de l'1-0 el partit va seguir amb el mateix guió, tot i que als tricolors els hi va faltar donar una mica més de velocitat a la circulació de la pilota. Tot i això, els visitants no van inquietar la porteria rival fins després del descans, quan van intentar pujar la línia de pressió. El canvi va incomodar una mica més al Filial tot i que, a l'hora de la veritat, les ocasions van seguir passant a la mateixa àrea. I en una d'aquestes, en el quart d'hora de joc de la segona, Ivan va doblar l'avantatge en una jugada pràcticament idèntica a la del primer gol però des de l'altra banda.

Amb el 2-0, Lacour i Dani Bernabeu van poder ampliar encara més la diferència, però el marcador ja no es va moure i l'Andorra B va sumar la segona victòria de la temporada.