Skip to main content
CA
Base

El Filial segueix en un estat dolç

El Filial segueix escalant posicions en la classificació després de sumar la tercera victòria consecutiva i la setena jornada sense perdre. Els d'Àlex Rodríguez es troben en un moment dolç de forma i ho van tornar a demostrar contra un altre dels equips capdavanters: si la setmana passada van derrotar el líder al seu camp, aquesta vegada va ser la Pobla de Segur qui se'n va anar de buit de la Borda Mateu.

L'Andorra B va sortir amb les idees molt clares i amb la intenció de ser protagonista a través de la pilota i així va ser durant el primer tram en què els tricolors van tenir dues ocasions molt clares per obrir la llauna. Al minut 4, Tiago es va desfer de tres rivals però el seu xut va sortir fregant el pal i, una mica després, una gran jugada per banda de Marc va acabar amb un altre xut de Tiago, aquesta vegada al cos del porter. Després dels dos ensurts, els visitants van reaccionar, el partit es va igualar i, cap al minut 25, els pallaresos van gaudir de la seva ocasió més clara: Gelako, però, va estar més encertat que el davanter rival en l'u contra u i va salvar el gol.

A la represa, l'Andorra va tornar a sortir molt endollat i aquesta vegada va tenir encert en la rematada final. Just començar, Tozé va aprofitar el rebuig d'una pilota al travesser per obrir la llauna i, just dos minuts despres, Marc va doblar l'avantatge després d'una bona jugada entre Peris i Tiago. Lluny d'aturar-se aquí, els dos gols van donar força a l'Andorra, que va ser una piconadora en el segon temps. Si no arriba a ser pel porter visitant, el resultat hauria estat molt més ampli ja que va fer fins a quatre aturades de molt mèrit: en un u contra u davant Tiago, en un cop de cap de Miqui, en un xut d'Hugo i un altre tir a boca de canó de Tiago. I encara abans del final, Leo va xutar al pal després d'una gran jugada individual.

#SomTricolors