El Filial segueix de tres en tres

Crònica vs Olímpic Artesa de Segre

Segona victòria consecutiva del Filial que va superar l'Olímpic Artesa de Segre en un partit boig que va tenir una mica de tot. I és que els tricolors van començar perdent 2-0, li van donar la volta a l'inici de la represa, els locals van tornar a igualar el duel, però els d'Àlex Rodríguez van acabar vencent amb contundència en l'últim tram.

En un inici de partit fatídic, l'Andorra B va veure com abans del minut deu ja perdia 2-0 i se li apareixien tots els fantasmes del darrer partit a domicili al camp del Ponts. Aleshores, els tricolors van veure com se'ls hi escapaven les opcions de lluitar per la victòria en els primers minuts i, al camp del cuer, l'Olímpic Artesa de Segre, semblava que es repetiria la mateixa història. Per sort, després d'uns ajustaments al mig del camp, el Filial va canviar la cara i es va fer amb el control del partit.

El problema és que el marcador ja marcava un 2-0 encara, tot i que el resultat no va semblar afectar els visitants. Lacour va tenir la primera per retallar distàncies, i els tricolors encara en van tenir un parell més de clares abans del gol d'Iván Fernández. Al 25', l'atacant visitant va rematar al segon pal una centrada de Leo per fer el 2-1.

Amb aquest marcador es va arribar al descans, però a la represa, tot va canviar en un tres i no res. En dues transicions pràcticament seguides, primer Jose va fer l'empat i, un minut després, de nou Ivan va capgirar el marcador. S'havia fet el més difícil i tot feia baixada per a l'Andorra, que tenia el partit allí on volia. Però quan estava més a prop el 2-4 que no pas el 3-3 va arribar l'empat local en una acció desafortunada (60').

Tocava remar de nou, però en la darrera mitja hora de joc, el Filial es va mostrar intractable. Al 69', després d'un bon canvi d'orientació, Dani va creuar la pilota a la sortida del porter i va tornar a avançar els tricolors i, en els últims cinc minuts, Lacour i Ivan, amb un golàs que va significar el seu hat-trick, van tancar el marcador.