El Filial segueix creixent

Segona victòria en tres setmanes de l'Andorra B, que està acabant la primera fase del campionat cada vegada amb millors sensacions. I és que el Filial va vèncer amb contundència l'Albi, tot i que el partit no es va resoldre fins el darrer tram a causa de la falta d'encert tricolor en els metres finals i les desconnexions defensives.

El duel va començar amb l'Andorra fent-se amb el domini de la pilota contra un rival tancat al darrere i esperant qualsevol pèrdua de pilota per sortir al contracop. El problema és que en els primers vint minuts, els tricolors no van saber donar-li velocitat a la circulació i l'Albi va poder defensar-se sense gaires complicacions. Tot i així, el Filial va disposar d'una ocasió claríssima en un xut de Rodrigo que va sortir fregant el pal.

A poc a poc, però, l'equip va anar millorant en els metres finals, i en una internada de Peris, l'Andorra va reclamar un penal que l'àrbitre no va veure. I finalment, al 27', una bona passada de Joel Roma des de camp propi va permetre Rodrigo plantar-se sol davant el porter i definir a plaer per fer l'1-0. A partir del gol, però, els d'Àlex Rodríguez es van relaxar i els visitants ho van aprofitar per empatar el partit després d'aprofitar una mala passada.

El descans li va provar a l'Andorra, que va pujar el ritme i en els primers cinc minuts va gaudir de dues ocasions força clares per tornar a posar-se per davant en el marcador, però Andrés, després d'una bona jugada de Rodrigo, i Xexi, no van estar encertats en la rematada final. I del possible 2-1 es va passar a l'1-2 en una altra acció aïllada dels visitants. Quasi sense adonar-se'n, el Filial tenia el partit molt costa amunt havent de remuntar un duel que havia dominat en la major part del temps.

Per sort, la reacció no es va fer esperar: en la jugada pràcticament posterior, Andrés va culminar una bona jugada individual amb un xut que va anar a parar al pal i es va passejar per la línia de gol, mentre que uns minuts després, Rente va tornar a topar amb el pal, en aquesta ocasió amb el travesser. Però de tant insistir, finalment va arribar l'empat, en un penal provocat per Xexi que va transformar Rodrigo (72').

Amb la tranquil·litat del 2-2, el conjunt tricolor es va deixar anar i en uns darrers vint minuts excel·lents, l'equip va acabar de completar la remuntada amb tres gols més obra de Peris, després d'una bona jugada col·lectiva, Rui, amb un xut ajustat, i Rodrigo, completant el seu hat-trick amb un cop de cap.