El Filial s'avança però se li escapa el duel en dos minuts fatídics

L'Andorra B segueix sense encert ni fortuna i en el primer partit de l'any ho va patir en la seva màxima expressió. En el seu duel contra el Torrefarrera, en un Prada de Moles nevat, els d'Àlex Rodríguez van fer una gran primera meitat, però van perdonar en els metres finals i ho van acabar pagant car a la represa per culpa de dos gols en dos minuts.

El partit, però, no hauria pogut començar millor pels interessos del conjunt tricolor que es va avançar tot just al minut 3. Andrés va recollir una bona passada l'espai per, en la segona rematada, obrir el marcador. L'1-0 li va provar d'allò més al Filial, que va seguir dominant i atacant buscant ampliar l'avantatge. I per ocasions, no va ser. El problema és que a l'equip li va tornar a faltar encert en els metres finals com en els darrers partits de 2021.

Altre cop Andrés es va plantar sol davant el porter visitant, però en la passada de la mort per a Marc, aquest va arribar forçat i va xutar al cos del porter. Poc després, Andrés en va tornar a tenir una quan li va robar la pilota al sentinella rival, però sense angle no es va atrevir a fer la rematada. I encara en el primer temps, Marc ho va tornar a provar amb un xut que va marxar fregant el pal. Però els minuts anaven passant sense que arribés el segon i la neu que anava caient feia que cada vegada fos més difícil jugar. I així es va arribar al descans.

A la represa, amb el camp cada vegada més pesat i impracticable, el Filial va anar baixant a poc a poc el ritme i el Torrefarrera es va anar trobant més còmode amb un duel més físic i de disputa. Ja no patia al darrere i ho va acabar aprofitant per capgirar el marcador en un obrir i tancar d'ulls. Al 70, Miquel va fer l'empat i, en la jugada pràcticament posterior, va arribar la segona galleda d'aigua freda després d'una pèrdua de pilota que va acabar amb l'1-2 que ja seria definitiu.