CA
Base

El Filial s'aferra a la permanència amb una golejada

Tot es decidirà en la darrera jornada amb el duel directe contra l'Organyà, però l'Andorra B arribarà a l'últim partit amb opcions de salvar la categoria. De fet, depèn de si mateix després de vèncer amb contundència el Balàfia, en un partit que es va resoldre ja en el primer temps gràcies a l'encert dels tricolors en la rematada final.

I és que el Filial es va deixar anar i va trobar l'encert en la finalització que li havia mancat en altres partits. Així, el primer gol va arribar ja al minut 10, en una jugada preparada en un córner que va culminar Arnau amb un xut bombejat que va deixar sense resposta el porter visitant. Amb l'1-0, l'Andorra B ja dominava a plaer i després del gol, les ocasions es van anar succeint una darrere l'altra. Poc després, Rodrigo hauria pogut ampliar l'avantatge amb un xut que va marxar fregant el pal, però el segon no va trigar gaire en arribar: al 15', després d'un altre servei de cantonada, Hugo va recollir el refús per filtrar una passada precisa que va enviar Miki al fons de la xarxa amb un toc suau.

I al minut 20', el 3-0 obra altra cop d'Arnau, després d'una bona combinació entre Rodrigo i Steven. El partit era un festival ofensiu tricolor, que tot i l'avantatge en el marcador no va treure el peu de l'accelerador. I de tant insistir, abans del descans encara va trobar un altre premi en forma de quart gol quan Rodrigo va deixar Marc sol davant el porter i, aquest, en el segon intent, no va perdonar (44').

A la represa, el Balàfia va sortir disposat a fer un pas endavant i apujar les línies i aquesta pressió més avançada va donar els seus fruits en el primer quart d'hora del segon temps quan, en una falta lateral, els visitants van retallar distàncies. Però el gol va ser un miratge perquè l'Andorra no li va perdre la cara al partit i va seguir circulant la pilota amb fluïdesa, trobant espais a la defensa rival. Al 73', Stiven va fer el cinquè amb un xut potent des de fora l'àrea i, uns minuts més tard, Àlex Rente va tancar la golejada en rematar una bona passada d'Hugo al segon pal.