El Filial remunta i suma un triomf merescut

Gairebé cinc mesos després, el Filial va aconseguir tornar al camí del triomf en un partit patit i que no es va decidir fins al 90’ gràcies a un gol d’or de Xexi. Fins aleshores, els d’Àlex Rodríguez havien estat superiors, però s’havien trobat per sota en el marcador en el primer quart d’hora del segon temps. Al final, però, l’Andorra va saber traduir la seva superioritat en dues dianes per poder celebrar una victòria llargament buscada.

Davant el Térmens, l’Andorra B va mostrar la seva millor cara des de l’inici, fent-se amb el domini del duel i tenint les oportunitats més clares en els primers 45 minuts. I és que el Filial va merèixer obrir la llauna en el primer temps, però no va acabar d’estar encertat en els metres finals. Rui, que debutava, va ser qui va gaudir de les dues oportunitats més clares: la primera en un xut des de dins l’àrea que va sortir alt, i la segona en un clar u contra u que va salvar el porter amb una providencial aturada. També abans del descans, Marc va tenir el gol a prop en un xut creuat que va marxar fregant el pal.

A la represa, el guió del partit va seguir igual i els tricolors van reclamar un penal sobre Xexi. Però en la jugada següent va arribar el gol visitant en un servei de cantonada. Primera ocasió clara per al Térmens i 0-1. Per sort, tot i la patacada, el Filial es va refer prou ràpid i va seguir buscant el gol. I al 71’, per fi va trobar el premi en una bona passada filtrada que va permetre Toze fer l’empat.

Tal i com estava el duel i amb la necessitat de celebrar per fi un triomf, l’Andorra B no es va conformar amb l’1-1 i va seguir buscant la porteria rival amb insistència. I finalment, en el darrer minut del temps reglamentari, una bona passada de Thiago a l’esquena dels centrals visitants la va aprofitar Xexi per superar el porter amb una vaselina i desfermar la bogeria al quadre tricolor.