El Filial remunta i segueix amb pas ferm

L'Andorra B va sumar la quarta jornada consecutiva sense perdre, amb tres victòries, després de capgirar un 0-1 en contra després del descans. Els de Luis de Jesús no van fer una bona primera meitat, però van reaccionar a la represa i van ser a temps de capgirar el marcador gràcies als gols de Derrick i de Diogo, a les acaballes.

El Filial no va estar bé en uns primers 45 minuts en què no va ser reconeixible i no va saber fer el joc. Massa precipitat amb la pilota als peus i abusant del joc directe, els tricolors es van veure incapaços de crear perill en el primer temps, un fet que va aprofitar La Fuliola per fer el seu partit i marxar amb avantatge al descans. I és que just a l'equador del primer temps, el visitant Ferran va aprofitar una pèrdua de pilota en zona perillosa per anar-se'n del seu marcador i obrir la llauna amb un xut des de dins l'àrea.

Amb el 0-1, l'Andorra va reaccionar lleugerament i es va apropar en un parell d'ocasions a la porteria contrària, tot i que sense gaire perill. De fet, el gol que va estar més a prop va ser el visitant, però Gelako, amb una gran estirada, va evitar el 0-2 que hauria fet molt mal al conjunt tricolor.

Va ser a la represa quan el Filial va sortir amb una altra cara i amb les idees molt més clares i va aconseguir tancar el seu rival a camp contrari. Així, al minut 66, el central Derrick va agafar la pilota al seu propi camp, va superar a tots els defenses que li van sortir al pas i va fer l'empat a plaer després de regatejar el porter.

L'1-1 va acabar de decantar el partit, que en el tram final va ser un atac-i-gol dels locals, que van buscar amb insistència el gol del triomf... fins que el van aconseguir. A falta de dos minuts pel final, Fran va assistir a l'espai Diogo que va anotar el gol del triomf.