CA
Base

El Filial planta cara però marxa amb les mans buides de Lleida

El Filial no va poder sumar la segona victòria consecutiva en un partit clarament de menys a més. I és que davant un bon Lleida B, que es troba en un gran moment de forma, els tricolors van veure com se'ls hi posava el partit molt costa amunt amb el 2-0 al descans. La cosa encara es va complicar més a l'inici de la represa, però tot i així l'Andorra es va refer i va tancar el conjunt blau en el segon temps.

El matx va ser força més igualat del que mostra el 3-1 final, amb un Andorra B que va entrar amb bon peu al partit, disposant de les primeres ocasions. Xexi, Leandro i Rodrigo, en una rematada des del segon pal que va sortir fregant el pal, haurien pogut avançar el conjunt tricolor en el primer tram del duel, però el primer en colpejar va ser el conjunt de la Terra Ferma que a la mitja hora de joc va obrir la llauna per mitjà d'Enric Solano.

L'1-0 va deixar tocat el Filial, que no va trigar a encaixar el segon, en una badada defensiva que va permetre Lamin marcar a plaer. El 2-0 era un càstig excessiu per als tricolors que van pagar cara la poca contundència al darrere. El mateix va passar a l'inici del segon temps, quan el conjunt blau va tornar aprofitar un error visitant, en aquest cas en la sortida de la pilota, per deixar el partit gairebé vist per a sentència.

Però a partir d'aquí, l'Andorra B va reaccionar i va aconseguir tancar el filial del Lleida al seu propi camp. Només cinc minuts després del tercer gol local, Leandro va retallar distàncies en finalitzar una ràpida transició, i poc després la va tenir Rodrigo amb un xut creuat que va sortir fregant el pal després d'una bona jugada per banda esquerra. Eren els millors minuts d'un conjunt tricolor que va seguir atacant i buscant un altre gol que el fes entrar de ple en el partit. Però ni Joel Roma després d'una passada enrere de Xexi, ni altre cop Joel, que a boca de canó va topar amb una excel·lent aturada del porter local, van aconseguir fer el segon i el Lleida va aconseguir refredar un partit que va acabar morint amb el 3-1.