CA
Base

El Filial planta cara al líder

L'Andorra B segueix sense guanyar, però la imatge va millorant cada setmana. En aquesta, els tricolors van plantar cara al líder de la categoria, que es va acabar imposant per un solitari gol a pilota aturada a l'inici del segon temps. En els últims minuts, l'Andorra fins i tot va fer un pas endavant i va tancar el conjunt del Segrià a la seva pròpia àrea. El gol, però, no va arribar.

Davant un equip que encara no coneix la derrota disputada ja la primera volta de competició, el Filial va sortir amb valentia fent-se amb el control de la pilota en molts moments del joc. En quan a ocasions, el duel va ser força igualat, si bé és cert, que l'Alpicat va trobar l'encert en l'inici del segon temps en un servei de cantonada en què Egea va aprofitar el rebuig del porter Pedernera per obrir la llauna.

El gol va afectar una mica el conjunt tricolor, que va quedar estabornit i va necessitar d'uns minuts per recuperar-se. Els locals, aleshores, haurien pogut sentenciar, però l'Andorra va resistir bé i amb el desavantatge mínim es va veure capaç de fer un pas endavant en el tram final per buscar l'empat. Així, en els darrers deu minuts, el Filial va tenir tancat el conjunt del Segrià buscant un gol que malauradament, finalment no va arribar.

Partits del cap de setmana:

Juvenil 3-4 Artesa de Segre Lleida Promeses 1-1 Cadet Infantil 5-1 AEM Balàfia 3-3 Aleví