El Filial no troba el gol

Primer derrota de la temporada de l'Andorra B, que va caure per la mínima al camp del Vallfogona. Si tenim en compte les ocasions, el Filial hauria merescut una victòria amb solvència, però com que el futbol tracta de marcar gols, els d'Àlex Rodríguez van marxar de buit a causa de la seva falta d'encert en els metres finals.

Tant és així, que en el primer quart d'hora, el conjunt tricolor va tenir tres ocasions claríssimes per obrir la llauna. Només començar, Tiago no va encertar a enviar al fons de la xarxa una pilota des de dins de l'àrea petita, i just després, Ivan va tornar a estar a prop del gol. I encara més clara va ser el xut al pal de Tiago, al minut 15.

El partit només tenia una direcció amb un Andorra que tenia la pilota, la movia amb velocitat i trobava amb certa freqüència l'àrea rival. Però coses del futbol, en la primera que va tenir, el Vallfogona va anotar l'1-0 en aprofitar una ràpida transició a la mitja hora de joc. Tot i la patacada del gol, abans del descans, Lacour va tenir dues bones oportunitats més per marcar.

A la represa, el guió del partit no va variar ni un mil·límetre, tot i que el pas dels minuts van anar reforçant el conjunt local, que veia que ben plantat al terreny de joc i defensant al seu propi camp podria treure un resultat positiu. Tot i això, el Filial va tenir encara dues ocasions ben clares, totes dues a la sortida d'un córner, però la pilota no va voler entrar i l'Andorra B va sumar la primera derrota del curs.