El Filial no pot amb una gran Torrefarrera

L'Andorra B es va veure totalment superat en la seva visita al camp del Torrefarrera i va sumar la primera derrota de la temporada. Els de Josep Linares no van poder competir en el primer temps contra un dels millors equips del grup, i tot i la millora en la represa ja no hi van poder fer res.

Potser pel respecte que es tenia davant d'un equip d'aquest nivell, el Filial va sortir poruc al terreny de joc i aviat va veure com els lleidatans es feien amb el control del partit. Els del Segrià tenien la pilota i poc després del primer quart d'hora de joc van aconseguir obrir la llauna per mitjà de Miquel Martín, el gran protagonista del duel amb un hat-trick. A partir d'aquí, els tricolors van sobreviure gràcies a les aturades del seu porter Ángel, però en l'últim tram abans del descans, dos gols més dels locals van acabar de matar l'equip.

Amb 3-0 en contra, l'Andorra va sortir a la represa amb una altra cara i va començar a acostar-se amb una mica de perill a la porteria rival. I el cert és que va aconseguir jugar més de tu a tu, tot i no poder evitar que els lleidatans tanquessin la golejada amb el 4-0 definitiu (56').