Skip to main content
CA
Base

El Filial no pot amb la defensa del Juneda

Després de la victòria en l'estrena de la competició, l'Andorra B es va haver de conformar amb un empat en el debut a casa contra el Juneda. Els tricolors es van trobar amb un rival ben plantat sobre el terreny de joc i, tot i tenir més la pilota, es van veure incapaços de superar l'entramat defensiu visitant.

El guió del partit va ser clar des de l'inici: l'Andorra tenia la possessió i els de les Garrigues que esperaven al seu propi camp mirant de fer mal al contracop. I el cert és que el pla no va funcionar gaire per a cap dels dos equips: els tricolors tenien la pilota però, lents en la circulació, gairebé no inquietaven la porteria visitant, mentre que el Juneda no patia al darrere però es veia incapaç d'amenaçar al contraatac.

I així van anar passant els minuts, sense que el marcador es mogués ni hi hagués sensació que ho hagués de fer aviat. I a poc a poc va morir el partit, no sense abans rebre un bon ensurt amb una ocasió dels visitants a les acaballes. Per sort, el xut va sortir llepant el pal i tots dos equips es van haver de conformar amb un punt.

#SomTricolors