El Filial no pot aconseguir el triomf en l'estrena de l'any

L'Andorra B no va començar el 2024 amb gaire bon peu i va perdre al camp d'un rival directe, el Vilanova de l'Aguda, en un partit mogut i ple d'alternatives. Els tricolors van anar sempre a remolc en el marcador, però van poder igualar en dues ocasions les dianes locals. Finalment, però, un gol en el tram final va ser definitiu per a què els de la Noguera s'enduguessin el triomf.

El Filial va sortir intentant imposar el seu joc i Marc Aranyó va gaudir de la primera oportunitat per obrir el marcador amb un xut des de gairebé el mig del camp que va sortir fregant el pal. Però van ser els locals qui van marcar el primer gol del partit en un servei de cantonada directe que es va enverinar i va acabar al fons de la porteria de Gelako (25'). Tot i el cop, els tricolors van reaccionar bé i Tozé va tenir l'empat però va rematar fora. Més encert va tenir Miki del Castillo que, en una jugada plena de rebots, va anotar l'1-1 (37') per deixar les taules en el marcador abans del descans.

A la represa, el guió del partit no va variar gaire i de nou va ser el Vilanova de l'Aguda qui es va avançar en un nou servei de córner (56'). Però l'Andorra va reaccionar prou ràpid i després d'una ràpida combinació entre Rui i Roger, la pilota li va caure als peus del debutant Gabi que, des de dins l'àrea, no va perdonar i va tornar a igualar el marcador.

Però el Filial no va saber donar-li continuïtat al gol i va ser de nou el conjunt local qui va tenir més encert per tornar-se a avançar gràcies a un potent xut des de fora l'àrea. Amb gairebé un quart d'hora encara per jugar-se, però, en aquesta ocasió l'Andorra no va ser capaç de tornar a empatar el duel i, de fet, van ser els locals qui van gaudir de la millor ocasió abans del xiulet final amb una rematada que va topar amb el pal.