El Filial no dona opcions al seu rival

Novena jornada consectuva sumant del Filial, que en la visita del Vilanova de l'Aguda va sumar un triomf brillant. Els d'Àlex Rodríguez van dominar de principi a fi i van acabar guanyant gràcies als gols de Carles Medina, Marc i Miki del Castillo, des del punt de penal.

Tot i un ensurt inicial amb un xut al pal dels visitants al minut 5, l'Andorra B es va fer amb el domini posicional i de la possessió des de l'inici, tancant el rival al seu propi camp. Els tricolors recuperaven la pilota ràpidament i es van fer un fart de fer mal a través de passades a l'esquena de la línia defensiva o a través de la velocitat dels seus extrems. Així, al minut 15 va arribar la primera oportunitat tricolor quan una gran passada a l'espai d'Hugo va deixar sol Fran, que va topar amb el cos del porter quan ja cantava el gol. Deu minuts després, Fran va tornar a tenir el gol de l'empat en un servei de cantonada que primer va tocar Miki i que el davanter va rematar fregant el pal.

El partit ja feia totalment baixada cap a la porteria visitant i, tot just després va arribar l'1-0. Ilde va trobar Peris a l'esquena de la defensa, però en l'u contra u el lateral va topar amb una gran aturada del porter... la jugada va continuar i la pilota li va caure a Carles Medina, que va engaltar una canonada imparable per al sentinella visitant. Encara abans del descans, Ilde i Miki van tenir opcions de doblar l'avantage en accions a pilota aturada, però l'1-0 es va mantenir a la mitja part.

A la represa, l'equip va sortir amb menys intensitat i el Vilanova de l'Aguda ho va aprofitar per fer-se amb la pilota, tot i que sense fer intervenir el porter Gelako. Passat el primer quart d'hora, l'Andorra va recuperar el control, però sense la fluidesa en atac dels primers 45 minuts. Així, la sentència es va fer esperar fins al minut 84, quan en una falta lateral Marc va provar una centrada-xut que va sorprendre el porter visitant. I encara abans del final, Adam va provocar un penal que Miki del Castillo va transformar en el 3-0 definitiu.