El Filial no dona opcions al Solsona

Al Filial se li farà curta la lliga i trobarà a faltar els punts que va deixar escapar durant la mala ratxa de finals de 2022 i principis d’any nou. I és que el conjunt d’Àlex Rodríguez està acabant la temporada en un estat dolç de forma i contra el Solsona va sumar la desena jornada consecutiva sense perdre.

El partit va tenir poca història perquè els tricolors van dominar de principi a fi, tot i un ensurt local tot just en el minut 2. A partir d’aquí, el duel va ser un monòleg de l’Andorra, que va tornar boig al seu rival gràcies a la mobilitat dels seus atacants. Al minut 7, després d’una bona pressió, Miki es va anticipar per recuperar la pilota al mig del camp i servir una passada a l’esquena de la defensa que va pentinar Tiago per sobre la sortida del porter. El 0-1 va donar encara més confiança al conjunt tricolor, que abans d’arribar al minut 20 va doblar l’avantatge, un altre cop per mitjà de Tiago, que es va inventar un golàs des del vèrtex de l’àrea.

Els del Solsonès van replicar poc després amb una rematada de cap que va sortir per sobre el travesser, però era l’Andorra qui seguia dominant i qui va tornar a encertar en la rematada final. Ilde va recuperar una pilota a camp propi i, només cinc tocs després, Peris va culminar la ràpida transició amb el 0-3 (25’). El marcador encara hauria pogut ser més ampli abans del descans, però l’Andorra va deixar la feina per a la represa.

Perquè tot i el 0-3, l’equip va seguir atacant sense complexes i Adam, molt actiu, va anotar el quart en un penal que ell mateix va provocar. Abans del gol, el mateix Adam havia gaudit d’una altra acció claríssima i després va ser Tiago qui ho va provar. L’atacant tricolor tenia entre cella i cella el hat-trick i aquest va arribar a l’hora de joc amb un xut ras i col·locat.

Finalment, a falta de tres minuts pel final, el Solsona va anotar el gol de l’honor en aprofitar una pèrdua visitant al mig del camp i establir l’1-5 definitiu.