El Filial goleja i s'ho passa bé

L'Andorra B va aconseguir la victòria més contundent de la temporada després de superar l'Ivars d'Urgell, cuer de la categoria, per 8-0. Els d'Àlex Rodríguez van dominar a plaer des del xiulet inicial i una vegada va entrar el primer gol, obra de Marc Aranyó al minut 10, aquests van anar caient un darrere l'altre. Aranyó, Miki, Carles i Tiago, amb un doblet tots ells, van ser els autors de les dianes tricolors.

El Filial va sortir a per totes i en els primers cinc minuts ja va gaudir de tres ocasions clares per obrir la llauna. Només començar, Hugo va xutar al pal i, tot just després, a la sortida d'un córner, el cop de cap d'Ilde va sortir fregant el travesser. Poc després, en un altre servei de cantonada, Miki va estar a punt d'obrir el marcador, un gol que finalment arribaria al minut 10. Després d'un gran canvi d'orientació d'Ilde, Peris va guanyar la línia de fons i va servir el gol fet a Marc Aranyó, que no va fallar.

A partir d'aquí, ja tot va fer baixada i, del 27' al 39', l'Andorra B va anotar quatre gols més per deixar el partit vist per a sentència. Miki, rematant de cap al segon pal després d'una centrada de Marc va doblar l'avantatge i, tot just després, Carles va fer el tercer. Amb 3-0, els visitants van tenir la seva primera tímida arribada a l'àrea, però poc després, Marc Aranyó va esvair tots els dubtes en culminar una jugada individual. I encara abans del descans, Miki va anotar el 5-0.

A la represa, tot va seguir igual. El debutant Víctor va evitar el gol de l'honor dels del Pla d'Urgell en un u contra u que va salvar molt bé i, just a l'hora de joc, Tiago va anotar el seu primer gol i el sisè del conjunt tricolor. Amb tot ja sentenciat, Carles va fer el 7-0 i, a les acaballes, Tiago va completar la golejada amb una gran rematada.