El Filial goleja el Sudanell

L'Andorra B haurà de jugar la fase per evitar el descens perquè la reacció ha arribat massa tard, però l'equip afrontarà el tram decisiu de la temporada en un moment dolç. I és que després de només dues victòries en les primeres 15 jornades, ara en suma quatre en els darrers cinc partits, la darrera amb golejada inclosa en la visita del cuer, el Sudanell.

Els del Segrià arribaven al Principat després de dos empats en les darreres tres jornades i amb l'equip força renovat respecte al duel de la primera volta, però van veure com ben aviat els tricolors es feien amb el control del partit. Amb les idees molt clares, els d'Àlex Rodríguez van fer-se amb la pilota, i creant superioritats ja des de camp propi van tancar els visitants a prop de la seva àrea. I el primer gol va arribar just complert el primer quart d'hora de joc, quan Xexi va aprofitar el rebuig d'un xut de Thiago per obrir la llauna.

A partir d'aquí les ocasions per ampliar l'avantatge es van anar succeint, però el gol no va arribar fins just abans del descans, quan Miki es va imposar a la defensa visitant per rematar al fons de la xarxa una falta lateral servida per Xexi. El gol, dels que fan mal al rival perquè deixen sense reacció abans del descans, va servir perquè el conjunt tricolor sortís encara més convençut a la represa. I fruit d'això, Marc va anotar el 3-0 després de plantar-se sol davant del porter i superar-lo amb un toc suau.

A partir d'aquí, el duel va baixar una mica de ritme, però tot i això, l'Andorra va seguir castigant en cada arribada a l'àrea rival. Així, després d'una bona pressió col·lectiva, Rui va plantar-se a línia de fons i va servir per a què Miki del Castillo anotés el seu doblet. I el definitiu 5-0 va ser obra de Joe, en una rematada ajustada al pal.