El Filial estrena l'any amb victòria

El nou any li ha provat al Filial de l'Andorra, que va posar fi a una mala ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria després de superar al Solsona B en un gran partit. Els d'Àlex Rodríguez van dominar des de l'inici i van tenir ocasions de sobres per aconseguir un resultat més ampli, però tot i això, la victòria no va perillar en cap moment.

El conjunt tricolor va sortir des del primer minut a buscar el partit a través del domini del joc i el control de la pilota davant un rival que esperava plantat al seu propi camp per sortir al contraatac. I així, en la primera mitja hora de matx, el duel va tenir només una direcció amb un Andorra B que no va parar de buscar un gol, que no va arribar només per la falta d'encert en la definició final. Però finalment, al minut 33, una passada de Miki del Castillo a l'esquena dels centrals va deixar sol Jacobo, que va controlar i va definir a la perfecció amb l'exterior del peu dret. Amb l'1-0 es feia justícia al que s'havia vist durant el primer temps, tot i que el marcador era massa curt. Per sort, just a l'inici del segon temps el Filial va posar fil a l'agulla i, al 51', Miki del Castillo va fer el segon després d'una gran passada de Peris.

Amb el partit encarrilat, el Filial no va treure el peu de l'accelerador i va seguir buscant el gol amb insistència. El joc es desenvolupava gairebé exclusivament al camp del Solsona fins que, a quinze minuts del final, Tiago va tancar el matx després d'una gran jugada individual. Amb el partit, ara sí, ja vist per a sentència, els visitants van aprofitar un error de comunicació per retallar distàncies, mentre que a l'altra porteria, Cristian González va tenir una oportunitat d'or per ampliar encara més el marcador amb un penal provocat per ell mateix. El seu xut des dels onze metres, però, es va estavellar al travesser i el 3-1 ja no es va moure del marcador.