CA
Base

El Filial, de tres en tres

Que el Filial ha aconseguit donar-li la volta a la mala dinàmica de resultats és un fet consumat i que va acabar de quedar demostrat en aquest cap de setmana atípic en què l’Andorra B va aprofitar la jornada de descans per recuperar els dos partits que tenia pendents. I si el divendres els d’Àlex Rodríguez van vèncer el Balàfia, diumenge van repetir victòria contra el Pardinyes, i de manera contundent i èpica, jugant tot el segon temps amb un home menys.

I això que en els primers minuts es va veure ben clar que no seria fàcil. Les cames pesaven encara de l’esforç del divendres i al minut 10 encara va quedar més palès amb la lesió de Peris. L’equip estava lent, sense ritme i li va costar gairebé tot el primer temps interpretar la superioritat dels visitants en el mig del camp. Tot i això, en aquest primer tram de dificultats, els tricolors van gaudir de dues ocasions clares per obrir la llauna: en un u contra u, Toze va topar amb el porter; i uns minuts després, sol al segon pal, Leandro va rematar per sobre el travesser.

A la mitja hora de joc, segona mala notícia en forma de lesió, en aquest cas de Rodrigo. I si la primera meitat només havia portat males notícies, la segona no va començar gaire millor amb l’expulsió de Rente als cinc minuts de la represa. Per si no n’hi havia prou amb la fatiga acumulada, tocava afrontar tot el segon temps amb un home menys. Però paradoxalment, va ser aleshores quan van arribar els gols tricolors. I és que en una bona passada a l’esquena de la defensa, Tiago va obrir la llauna just després de l'expulsió (51’). I encara sense temps per assimilar-ho, Xexi va ampliar la renta uns minuts després.

Semblava mentida però amb un jugador menys va ser quan l’Andorra va ser superior al seu rival. Segurs en defensa, els tricolors no van patir per conservar l’avantatge en la darrera mitja hora i van ampliar el marcador després d’una bona pressió que va permetre Xexi, gairebé sense angle, anotar el seu segon gol. I el 3-0 encara hauria pogut ser més ampli si no arriba a ser pel porter visitant que va salvar una ocasió claríssima de Tiago.