El Filial cau golejat contra l'Albi

L'Andorra B no va tenir opcions en la seva visita al camp de l'Albi i va acabar derrotat amb un marcador excessivament dur. Els tricolors van aguantar fins al descans, però a la segona part ja no van poder competir i els locals ho van aprofitar per anar fent gols fins el 5-0 final.

El resultat al descans, però, era de només 1-0 a causa del gol de Jonathan al minut 24. Però a la represa, la història va ser totalment diferent a partir del gol dels de les Garrigues als deu minuts. Amb el 2-0 les opcions visitants es van acabar i el partit ja va ser un suplici per als tricolors.

Al final, la tercera derrota consecutiva deixa l'Andorra B en la penúltima posició de la taula. La setmana que ve, però, el Filial té un partit clau per trencar la mala ratxa amb la visita al camp del cuer, el Sudanell.