El Filial cau en uns últims vint minuts fatídics

Nova ensopegada del Filial, que no ha començat la lliga amb bon peu. Als conjunt entrenat per Figo els està penalitzant la falta d'encert a les àrees i és que, de nou, van jugar un partit igualat però van acabar caient amb contundència per culpa de quatre gols en el tram final. De fet, l'1-0 no va arribar fins al minut 72, però a partir d'aquí l'Andorra B es va enfonsar i va rebre un càstig excessiu.

La primera part va ser força igualada, tot i que sense gaire activitat a les àrees. L'Andorra va tenir el domini de la pilota i va aconseguir traslladar el joc a camp contrari, però la Fuliola, ben tancat i ordenat al darrere, no patia i intentava amenaçar a base de passades llargues directes als seus davanters. Amb tot, però, ambdues defenses es van imposar als atacs i en els primers 45 minuts només es va veure una ocasió clara. De fet, la pilota va acabar al fons de la xarxa després d'una falta servida per Carlos, però l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc del rematador.

A la represa, el duel va seguir amb un guió similar, però els tricolors cada cop se sentien més còmodes i anaven guanyant terreny. Tiago va estar a punt d'inaugurar el marcador, un fet que finalment aconseguirien els locals al minut 72 amb un golàs de xilena que va deixar bocabadats a tots els presents.

A partir d'aquí, als tricolors els hi van entrar les presses i la Fuliola ho va aprofitar per fer mal i sentenciar, amb tres gols més, un partit que va acabar amb un marcador exagerat.