El Filial cau en un partit boig

L'Andorra B va caure contra un dels equips capdaventers de la categoria, el Lleida B, en un partit boig. A la primera meitat, els de la Terra Ferma van deixar el partit força encarrilat, però els tricolors no es van rendir: al final, però, el Filial va marxar amb les mans buides en un duel que va acabar amb vuit gols.

El Filial era conscient de la dificultat de l'empresa davant d'un dels equips més potents del grup i un dels favorits a lluitar per l'ascens, més encara quan en tan sols 20 minuts tot es va posar costa amunt amb tres gols visitants. Tot i la patacada, l'Andorra no li va perdre la cara al partit i Hugo, abans de la mitja hora de joc, va retallar distàncies.

Però l'alegria i l'emoció del gol li va durar ben poc al conjunt tricolor perquè un imparable Juwara va completar el seu hat-trick i va tornar a situar la distància de tres gols en el marcador. Amb l'1-4 tot semblava dat i beneït al descans, i tot i que la remuntada va ser impossible, els locals no li van perdre la cara al partit: Andreu i Diogo van anotar els dos gols tricolors per al 3-5 definitiu.

Resultats cap de setmana:

FiF Lleida 2-1 Juvenil A Cadet A 1-3 AEM Infantil A 2-2 Tàrrega Aleví A 3-10 At. Segre