El Filial cau en un partit amb poca producció ofensiva

El Filial segueix sense poder celebrar un nou triomf després de caure al camp de l’Artesa en un partit força ensopit i amb poques arribades a les dues àrees. Els locals, però, van ser més efectius i es van acabar enduent el partit davant un Filial que va haver d’afrontar el duel amb moltes baixes.

El partit en si va ser força ensopit, amb molt joc al mig del camp i poques aproximacions a les porteries. En el primer temps, els locals van ser lleugerament dominadors, si bé és cert que el porter Julián gairebé no va haver d’intervenir. El problema és que en una jugada aïllada, Miki del Castillo va relliscar quan tenia la pilota controlada i el local Sergi ho va aprofitar per obrir la llauna.

El gol va ser una dura patacada tal i com estava el partit. A sobre, en una de les poques aproximacions dels tricolors, l’àrbitre no va considerar penal unes mans d’un defensa local dins l’àrea. A part d’aquesta acció polèmica, el duel va seguir per la mateixa línia, sense que cap dels dos equips s’acostés al gol.

I a la segona meitat, tampoc va canviar gaire la cosa. Si que és cert que l’Andorra va fer un pas endavant després del descans, però insuficient perquè la producció ofensiva va seguir sent nul·la. I al final, al minut 71, els locals van acabar sentenciant en aprofitar una pèrdua al mig del camp per fer el 2-0 definitiu.