El Filial cau en la terra de Torà

L'Andorra B no va poder fer bo el punt de la darrera jornada i va caure al camp del Torà. Els d'Àlex Rodríguez es van adaptar prou bé a un terreny de joc d'aquells que ja no se'n veuen, de terra, però els hi va mancar l'encert necessari per endur-se el partit i van acabar caient per culpa de dues dianes locals en el tram final del matx.

L'equip va sortir endollat, pressionant bé i arribant a l'àrea contrària amb certa freqüència. I la primera ocasió tricolor va arribar amb un xut de Dani Rodríguez que va marxar fregant el travesser. Però abans d'arribar al minut 10, el mateix Dani va haver de ser substituït per lesió i l'incident va trastocar una mica els plans del conjunt visitant, que va baixar una mica el ritme. Però tot i això, l'ocasió més clara en el primer temps va tornar a ser tricolor, quan Tiago, després d'una gran jugada per la banda, va fer lluir el porter rival.

El Torà, per la seva banda, només amenaçava a través d'accions a pilota aturada i creava perill en cada servei de cantonada. Però més enllà d'això, el porter Àngel no va haver d'intervenir en tot el primer temps. A la represa, tot va seguir més o menys amb el mateix guió i Marc, amb un gran xut des de fora l'àrea, va tornar a posar a prova el porter toranès. Però el marcador no es va moure i, quan tot semblava abocat a l'empat a 0, l'àrbitre va xiular un penal que ho va desnivellar tot. Des dels onze metres, els locals no van fallar (76') i, amb l'Andorra buscant l'empat a la desesperada, van sentenciar uns minuts després amb el 2-0 definitiu.