El Filial cau al camp de la Pobla

Segona derrota consecutiva del Filial, que després d'un bon inici de campionat ara passa per una petita mala ratxa. Els d'Àlex Rodríguez van lluitar durant els 90 minuts i van fer un partit prou seriós, però un mal inici i la dificultat d'adaptar-se a un terreny de gespa natural en força mal estat van acabar condemnant l'Andorra B.

I és que els primers vint minuts van ser molt complicats per al filial tricolor, que va necessitar un període d'adaptació. El problema és que aquest temps el va aprofitar la Pobla de Segur per deixar el duel molt ben encarrilat amb dues dianes en les dues primeres arribades en el primer quart d'hora de joc. Després de l'1-0, al minut 4, però, l'Andorra B va gaudir de dues ocasions molt clares d'empatar amb una rematada de cap de Tiago que va marxar fregant el pal i un xut de Peris també lleugerament desviat. Però al 12' va arribar la segona esgarrapada local i el partit se li va posar molt costa amunt al conjunt tricolor que, tot i això, a mesura que va anar avançant el primer temps es va trobar cada vegada més còmode sobre el terreny de joc. Així, abans del descans, Ivan va poder retallar distàncies amb una rematada de cap que va salvar el porter amb una gran aturada.

A la represa, l'equip va seguir lluitant per tornar a entrar en el partit i, al minut 50, Ivan va trobar el premi després d'una bona jugada individual per la banda esquerra. Poc després, Lacour va tenir a tocar l'empat després d'una passada enrere al punt de penal d'Ivan, però amb l'equip llançat buscant el 2-2, la Pobla va aprofitar una jugada aïllada per tornar a escapar-se en el marcador en un contracop (65').

Tot i així, el Filial no es va rendir i ho va seguir intentant. Hi va ajudar que, a 12 minuts pel final, Cristian, de cap, va tornar a retallar distàncies. Però tot i tenir ocasions de sobres per fer l'empat –com una de Lacour i una altra de Dani–, aquest no va arribar. De fet, sí que va arribar, però l'àrbitre va considerar que Lacour es trobava en fora de joc abans d'enviar la pilota al fons de la xarxa.