Skip to main content
CA
Primer Equip

El FCA muntarà una FanZone en la prèvia contra el Cartagena

Coincidint amb el primer partit de la temporada a l'Estadi Nacional, el FC Andorra organitzarà una FanZone en la prèvia del duel contra el Cartagena (de 4 a 6.30 h). L'esdeveniment, que tindrà lloc a les instal·lacions de l'Estadi Comunal, comptarà amb servei de bar, música i activitats per als mes petits.

Mes enllà dels 90 minuts de joc, des de l'Andorra volem que els partits del primer equip a l'Estadi Nacional siguin una festa tant abans com després del xiulet inicial. Per això, aprofitant el bon temps i les vacances estivals, volem començar a escalfar motors des de tres hores abans de l'inici del matx.

Així, a tot just un centenar de metres de l'Estadi Nacional, passarem les hores prèvies de la manera més amena possible. A partir de les 4 de la tarda i fins mitja hora abans del partit, comptarem amb servei de bar, la presència d'un DJ i diferents activitats per nens, des d'inflables fins a un taller per pintar cares amb els colors de l'Andorra. I òbviament, no hi podia faltar, el Tamarro també hi serà.

#SomTricolors