Skip to main content
CA
LaLiga Genuine

El FCA Genuine torna de Burgos amb una victòria

Tercera fase, completada! El FC Andorra segueix acumulant experiències a la motxilla i aquest cap de setmana va participar en la tercera fase de la temporada de LaLiga Genuine Santander, disputada a la Ciudad Deportiva de Castañares, a Burgos. El conjunt castellà va ser l'amfitrió d'un cap de setmana que va comptar amb 22 dels 44 equips participants en la competició d'enguany.

En l'apartat purament esportiu, el FC Andorra va sumar una victòria i dues derrotes que el situen en l'onzena posició de la classificació del grup Respeto. Els tricolors van estrenar la jornada de dissabte amb un gran triomf contra l'Ibiza (0-3), però no van poder repetir l'èxit a la tarda en un duel molt disputat contra el Valladolid (1-2). En la jornada de diumenge no van poder contra el líder del grup, l'Osasuna (4-0).

Abans de l'inici dels partits, el divendres, l'equip va assistir al Burgos-Leganés, corresponent a la jornada 40 de LaLiga SmartBank.

Un cop finalitzada aquesta tercera fase, tots els 44 equips tancaran la temporada amb una trobada a Villarreal que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de juny.

#SomTricolors