Skip to main content
CA
LaLiga Genuine

El FCA Genuine s'estrena a Tarragona

El FC Andorra Genuine s'estrenarà oficialment aquest cap de setmana amb la disputa de la primera fase de LaLiga Genuine que es jugarà a Tarragona. De fet, l'acte inaugural se celebrarà al Nou Estadi de Tarragona, però els partits es disputaran al Complex Esportiu de Futbol de Salou en el que serà el tret de sortida d'una nova temporada de la competició.

El conjunt entrenat per Montse Sánchez encetarà la seva segona aventura a LaLiga Genuine, la competició oficial per a equips formats per jugadors i jugadores amb diferents capacitats, després d'una setmana vibrant. Diumenge passat, els futbolistes tricolors van tenir un assaig general amb un triangular amistós contra l'Atlètic Lleida i el Cornellà i han viscut, fins avui, uns dies de molta atenció mediàtica i aparicions als mitjans.

Però ara ja toca que rodi la pilota i els 16 convocats arribaran aquest vespre a Tarragona per disputar tres partits contra l'Albacete (dissabte a les 12h), la Real Sociedad (dissabte a les 18.30h) i el Villarreal (diumenge a les 10h). Abans, demà es farà l'acte d'inauguració de la competició al camp del Nàstic.

#SomTricolors