Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra visita el camp del cuer amb opcions d’aconseguir l’ascens aquesta jornada

Després de la victòria a Borges Blanques els tricolors viatjaran fins a Balaguer com a líders de la competició per disputar el que serà el penúltim partit del campionat. El duel es disputarà al Municipal de Balaguer el diumenge a les 17 hores.

Els del Principat visiten la capital de la Noguera amb l'objectiu d'endur-se els tres punts i seguir al capdavant de la classificació. El FC Andorra podria aconseguir l’ascens directe aquesta mateixa jornada, depenent dels resultats que aconsegueixin el Viladecans al seu partit contra el Borges Blanques i el Manresa contra el Mollerussa.

El rival a batre, el Balaguer, és cuer i suma 19 punts després d'imposar-se al Cambrils a la darrera jornada. Els locals, que matemàticament ja són equip de Segona Catalana, faran tot el possible per acomiadar la categoria de la millor manera possible.
Pel que fa a l'Andorra, són conscients que el somni de Tercera Divisió està a tocar i només resten dues finals. Els tricolors no es guien per la classificació i saben que el partit de diumenge no serà fàcil. La concentració serà màxima per emportar-se els tres punts i apropar-se encara més a l’ objectiu de l’ascens.